FACUA Catalunya imparteix al Casal de Gent Gran Verneda Alta una xerrada sobre l'accés a subministraments bàsics

A la sessió els assistents van poder conèixer els drets que els assisteixen com a usuaris en la contractació de serveis bàsics com l'aigua, l'energia elèctrica i el gas.

FACUA Catalunya imparteix al Casal de Gent Gran Verneda Alta una xerrada sobre l'accés a subministraments bàsics

FACUA Catalunya ha impartit aquest dijous 19 d'octubre una formació al Casal de Gent Gran Verneda Alta, al carrer Binefar núm. 20 de Barcelona, per informar de qüestions bàsiques relacionades amb els serveis d'aigua, electricitat i gas.

La sessió va comptar amb la participació d'una dotzena d'assistents i va estar centrada tant en els drets com en els consumidors davant aquests serveis i subministraments bàsics -energia, aigua, bo social, com en les formes per optimitzar el servei i fer-lo més econòmic.

Aquesta sessió formativa pretén apoderar la ciutadania des del reconeixement dels seus drets com a usuaris i consumidors, i el coneixement en àrees que resulten transcendentals mes a mes com puguin ser l'accés a l'aigua i als subministraments energètics com l'electricitat i el gas, essencials en l'àmbit domèstic per al benestar de les persones.

El secretari general de FACUA Catalunya, Gerard Hernández, va ser l'encarregat d'abordar la sessió formativa, que s'emmarca en un cicle de formació i d'educació en consum en col·laboració amb l'Oficina Municipal d'Atenció al Consumidor (OMIC) de l'Ajuntament de Barcelona.